Samenwerking Desko en BasicKantoor

Desko Kantoormeubelen en BasicKantoor zijn een samenwerking begonnen en hebben flexibele kantoorfaciliteiten gerealiseerd voor de startende ondernemer, ZZP’er, freelancer en flexwerker.

Een van de faciliteiten is een volledig ingerichte flexwerkplek met snel internet. Het meubilair is verzorgd door Desko Kantoormeubelen. De werkplekken zijn naar postuur en voorkeur in te stellen. Desgewenst kan voor korte of langere tijd een eigen kantoorruimte worden gehuurd. “Een ideale oplossing als de klant tijdelijk een vast kantoor nodig heeft, want je bent natuurlijk vrij om het kantoor naar eigen smaak en identiteit in te richten”, aldus directeur Michael Kuiper.

Verder kan de klant tegen een vaste vergoeding per maand gebruikmaken van het vestigingsadres van één van de filialen. De ondernemer staat dan met correspondentie- en vestigingsadres ingeschreven op het adres van BasicKantoor of Desko Kantoormeubelen. Dit biedt een imagovoordeel van een zakelijk onderkomen en privé- en werkadresgegevens blijven gescheiden.

BasicKantoor heeft drie vestigingen, waarvan twee in Amsterdam (Zuidoost en Sloten) en één in Torremolinos (Spanje). Desko heeft locaties in Vianen en Purmerend. Het aantal werkplekken per locatie varieert van 16 in Vianen en 40 in Purmerend tot 80 in Amsterdam Zuidoost.  De locaties zijn centraal gelegen, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis.