Geslaagd voor Hogere Opleiding Huisvestingskunde

Drie van de vijf kandidaten slaagden op 23 december voor het diploma van de Hogere Opleiding Huisvestingskunde van The Office Opleidingen. Twee kandidaten hebben besloten aan het eerstvolgende examen deel te nemen. Aangezien als examenlocatie gekozen was voor theater De Hanzehof in Zuthpen, kan met recht gesproken worden over een ‘succesvol optreden’ van de deelnemers.

Geslaagd zijn:
Lotte Verhoeven, gemeente Amsterdam, Dienstverlening en Facilitair Management
Jarno Meijer, account manager Leferink Office Works BV Haaksbergen
Roy Boermans, account manager Leferink Office Works BV Haaksbergen.

Als huisvestingskundige zijn zij nu expert op het terrein van ‘organisatiegericht huisvesten’.

Op 20 maart aanstaande start een nieuwe opleiding Hogere Huisvestingskunde. Vroeg inschrijven is aantrekkelijk, want er geldt tot 21 januari een vroegboekkorting van 8 procent op de cursussen Marco Polo én de Opleiding Hogere Huisvestingskunde.

www.officeacademy.nl