Orderportefeuille Gispen stijgt

Gispen International heeft, ondanks de toenemende zorgen omtrent een mogelijke recessie, naar eigen zeggen te maken met een snel stijgende orderportefeuille. Hierdoor zijn op de hoofdvestiging van Gispen in Culemborg al op diverse afdelingen nieuwe mensen aangenomen, aldus de meubelproducent.

Zowel in de productie als in de salesorganisatie groeit de hoeveelheid werk structureel en de verwachting is dat dit het komende jaar zeker zo zal blijven, aldus Gispen.
Pieter Noorlander, directeur Operations, is blij dat Gispen, in deze tijd waarin veel bedrijven angstvallig naar de toekomst kijken, in staat is om nieuwe jonge medewerkers aan zich te binden om aan de groeiende vraag naar Gispen meubilair te voldoen.

De omzetgroei komt volgens algemeen directeur Peter Veer zowel bij bestaande als bij nieuwe klanten vandaan. “De overheid en zeker ook het bedrijfsleven zijn op dit moment bezig om hun organisaties om te bouwen conform de principes van Het Nieuwe Werken. Daarvoor is een kleiner vloeroppervlak nodig, maar dat vraagt wel een meer flexibele inrichting. Gispen is zeer succesvol in het bieden van totaaloplossingen hiervoor.”

Als gevolg van de afname van het aantal vierkante meters op kantoor, is een sterk groeiende vraag naar oplossingen voor thuiswerken ontstaan. Met Gispen Huiswerk wordt de oplossing geboden voor werkgevers die Het Nieuwe Werken willen ondersteunen en hun medewerkers onder optimale omstandigheden ook thuis willen laten werken. Gispen Huiswerk ontzorgt organisaties met advies over arbotechnische aspecten, over logistiek, techniek, administratie, juridische- en fiscale aspecten. Uiteraard biedt Gispen Huiswerk ook een compleet assortiment aan meubilair en accessoires om thuis de optimale werkplek in te richten.

Gispen verwacht de komende maanden meer groei, waardoor nog meer nieuwe mensen zullen worden aangenomen.

De Gispen Group is met een omzet van 62 miljoen euro de op één na grootste kantoorinrichter van Nederland. Gispen heeft zes (verkoop)vestigingen in Nederland en België.

www.gispen.nl