Nieuwsflits: Worktech

U was het toch niet vergeten? Dat morgen en overmorgen de conferentie Worktech plaatsvindt in Utrecht? Het evenement wordt gehouden in het nieuwe hoofdkantoor van de Rabobank. Maar dat wist u natuurlijk al lang…

Voor degenen die de site van Inside Information de laatste tijd niet in de gaten hebben gehouden: Worktech is een conferentie waar een aantal internationaal aansprekende namen uit de interieur- en organisatiesector spreken over de laatste stand van zaken op het gebied van kantoorinrichting.

De conferentie is bedoeld voor professionals die zich bezighouden met het inrichten en/of organiseren van de eigentijdse werkruimte. Hierbij valt te denken aan architecten, facilitymanagers, vastgoedprofessionals, personeelsmanagers en directeuren. Worktech vindt plaats in het nieuwe kantoor van Rabobank in Utrecht. Aanvang: 9.00 uur.