Worktech in Utrecht

Deze week is het zover: op donderdag 1 en vrijdag 2 december vindt in Utrecht de kennisconferentie Worktech ’11 plaats. Het evenement wordt gehouden in het nieuwe hoofdkantoor van de Rabobank.

Worktech is een conferentie waar aansprekende namen uit de interieur- en organisatiesector spreken over de laatste stand van zaken op het gebied van kantoorinrichting. Sprekers zijn onder meer Erik Veldhoen, Gerry Taylor (Orangebox), Peter de Winter (Philips) en Bob Ziermans (Cushman & Wakefield).

De conferentie is bedoeld voor professionals die zich bezighouden met het inrichten en/of organiseren van de eigentijdse werkruimte. Hierbij valt te denken aan architecten, facilitymanagers, vastgoedprofessionals, personeelsmanagers en directeuren.

De conferentie vindt plaats in het nieuwe kantoor van Rabobank in Utrecht. Aanvang: 9.00 uur. De kosten van deelname bedragen 499 Pond.