Ahrend wint DDA Beste Opdrachtgever

Inrichter Ahrend heeft de Dutch Design Award voor de Beste Opdrachtgever gewonnen. Deze prijs werd afgelopen zaterdag in Eindhoven uitgereikt bij de opening van de Dutch Design Week. “Ahrend geeft blijk van een enorme liefde voor design. Design zit nog meer in de genen dan in de strategie van het bedrijf”, aldus de jury.

De jury refereerde aan de indrukwekkende ‘design heritage’ van Ahrend en roemde de wijze waarop Ahrend koers had gezet in de richting van functioneel en duurzaam design. “Ahrend werkt continu en consistent samen met verschillende ontwerpers. Design is al jarenlang een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering.” De overige genomineerden waren Auping, PostNL en Muziekgebouw Eindhoven.

Marketing- en communicatiemanager Remon van Rijn van Ahrend: “Deze prijs is een groot compliment voor alle interne en externe ontwerpers die met ons werken. Zij trachten steeds een goede mix te vinden tussen hun eigen creatieve ‘handtekening’ en functioneel duurzaam design, waarmee Ahrend inspirerende omgevingen creëert voor een groot publiek.”