App van Decorum

Kantoormeubelverhuurder Decorum introduceert een aardige innovatie: een App voor op de slimme telefoon. “Wanneer u een evenement of uw (tijdelijke) kantoor wilt inrichten, dan komt de nieuwe Decorum-app goed van pas!”, zegt directeur Michael Kuiper.

“De app biedt inspiratie en verhuurmogelijkheden voor zowel de exposant en beurshouder als de kantoorinrichter en/of ondernemer.” De Decorum-app laat volgens Kuiper de vele verhuurmogelijkheden zien. “Gebruikers kunnen het assortiment aan stoelen, tafels, barkrukken, lounge- en terrasmeubilair en vloerbedekking van Decorum bekijken.”

Vanuit de app kan direct contact opgenomen worden met Decorum. “Daarnaast worden gebruikers op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en aanbiedingen.” De Decorum app is geschikt voor zowel iPad, iPod touche als iPhone.

www.decorum.nl