Alex Buma vertrekt bij Sedus Nederland

Opmerkelijk nieuws van Alex Buma, directeur van Sedus Nederland: Buma vertrekt bij het Duitse bedrijf. Hij benadrukt dat zijn vertrek niets te maken heeft met Sedus: “Ik ga vanwege privé-omstandigheden verhuizen naar Zuid-Duitsland”, vertelt hij. “En daar heb ik ondertussen een prachtige nieuwe baan gevonden.”

“Ik ga vanaf maandag 3 oktober werken in een showroom midden in het oude stadsdeel van Basel, met uitzicht op de Rijn”, legt Buma uit. “Aldaar is een dealerorganisatie gevestigd genaamd Inter Office, met 9 vestigingen in een aparte B.U. van de grote Zwitserse holding  Lienhard Gruppe, waaronder ook bijvoorbeeld het fabrikantenmerk LISTA  valt.”

Vanaf 1 januari 2012 is Buma verantwoordelijk voor de Baselse vestiging. “Met in totaal 4 mensen ga ik aldaar dus kantoren, ziekenhuizen en scholen inrichten”, zegt hij. Buma benadrukt dat hij Sedus na zijn 9-jarige dienstverband in een goede staat achterlaat: “Het volledige team van Sedus NL draait het hele jaar al lekker en de nieuwe showroom is klaar. Ik verlaat dus met een goed gevoel de Sedus organisatie.”

Sedus Duitsland is momenteel op zoek naar een opvolger voor Alex Buma.