Nieuw product interieurbranche

Tijdens 100% Design trad Bart Veldhuizen, eigenaar-oprichter van Spot-Art, er voor het eerst mee naar buiten: creaties van perforaties. Denk aan een foto, logo of patroon uit een paneel van staal of aluminium. Door gebruik te maken van verschillende perforatiegroottes en verschillende afstanden tussen de gaatjes krijgt elke afbeelding een uniek en abstract effect. Het is als het ware een soort pixeleffect van ponsgaatjes. De toepassingsmogelijkheden zijn legio: van een portret tot panelen ter verfraaiing van interieurs, gebouwen of publieke ruimtes.

Voor een nog specialer effect kan achter het Spot-Art paneel energiezuinige LED-verlichting aanbrengen. Iedere variatie in kleur is hierbij mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om met akoestische panelen de juiste akoestiek in een ruimte te creƫren. Dit door duurzaam geluidsabsorberend materiaal achter de perforatiekunst te plaatsen.