Geslaagd!

In Ede zijn op 24 juni de examens gehouden van de Basiscursus Inrichtingskunde van The Office Opleidingen. Alle tien deelnemende kandidaten zijn geslaagd. Negen van hen hebben de nieuwe eindexamenopdracht ‘Human Resource’ uitgevoerd, waarbij het gaat om het inrichten van een frontoffice en backoffice van een HR-adviesbureau met 14 medewerkers en een veelheid aan activiteiten.De examenkandidaten zijn glansrijk geslaagd: hun gemiddelde cijfer was: 7,4. Eén kandidaat deed nog met goed gevolg een eerdere examenopdracht.

Als examinatoren zijn opgetreden: Jos Flierman (JFK-kantoordesign), Frans Kleverlaan (Total Office Concepts), Rinus Vos (Rinus Vos & Partners), Anne-Mieke Willemsen (Willemsen advies), Dick Cardinaal (Achmea) en GertJan Turk (Turbit-interieur).

Geslaagd zijn:
Robin Salm / Wini kantoordesign, Waalwijk
Christian Vos / SKO compleet in kantoren, Oldenzaal
Rob Brendel / SKO compleet in kantoren, Oldenzaal
Leonie Smit / Pactor Project & Interior Solutions, Amsterdam
Martijd Koster / BCI projectinrichting, Neede
Raymond Bosch / Ideska kantoor+ projectinrichting,Nijmegen
Mark Prinsen / Terborgse handelsonderneming, Apeldoorn
Chris Wiegeraad / Schaffenburg Office Furniture, Zwijndrecht
Guido Snijders / Bruynzeel Storage Systems, Panningen

Een tiende kandidaat, namens de gemeente Den Haag, slaagde eveneens, maar wil anoniem blijven.