Fagerhult presenteert nieuwe brochure

Fagerhult presenteert met trots haar nieuwe brochure ‘Licht en Onderwijs’. Fagerhult heeft een aantal aantal specifieke oplossingen voor het onderwijs ontwikkeld. De specialist in verlichting heeft een totaalvisie op verlichting. Het bedrijf stelt de mens centraal en wil een gezonde lichtomgeving creëren. Ontwerp en techniek gaan daarbij hand in hand en alles gebeurt vanuit de eigen organisatie. Bij al activiteiten wordt de nadruk gelegd op design, functie, flexibiliteit en energiebesparende oplossingen.

Om de oplossing optimaal af te stemmen op de specifieke wensen van de onderwijsinstelling, biedt Fagerhult met haar armaturen drie mogelijkheden: Basic, Comfort en Prestatie Plus.

Bij de Basic lichtoplossing gaat het om een eenvoudige toepassing en/of vernieuwing van de verlichtingsinstallatie waarbij de investering laag is en het energieverbruik naar beneden gaat. De lichtoplossing Comfort biedt optimaal lichtcomfort en energiebesparing, die wordt gerealiseerd door middel van aanwezigheidsdetectie en individuele daglichtregeling.
De lichtoplossing Prestatie Plus is vooral gericht op verbeterde prestaties. Hoe? Met de juiste hoeveelheid (kunst)licht in combinatie met de juiste kleurtemperatuur is het mogelijk om prestaties te beïnvloeden. De mogelijkheid van variatie in lichtkleur en hoeveelheid wordt Dynamisch Licht genoemd.