Sedus Stoll AG introduceert Place 2.5

Deze maand brengt Sedus Stoll AG met Place 2.5 nieuwe productfamilies en talrijke programma-uitbreidingen op de markt. Hiermee wil de kantoormeubelfabrikant zijn assortiment verder completeren en komen tot integrale inrichtingsoplossingen voor de vormgeving van werkvertrekken. Middelpunt van het nieuwe concept is de emotionele cultuur van het kantoor.

Tot de nieuwe productfamilies horen Sedus temptation twin, een programma voor dubbele werkplekken – bestaande uit een koppelbaar en elektrificeerbaar werktafelsysteem, aangevuld met een opbergsysteem. Aan de “temptation high desk” kunnen tussendoor staand besprekingen of presentaties worden uitgevoerd en met “temptation prime” wordt een hoogwaardige werkplek voor managers of conferentietafel geboden.

Daarnaast werd het conferentiesysteem Sedus mastermind ontwikkeld. Dank zij de modulaire opzet zijn hiermee alle klassieke conferentieconfiguraties te bouwen. Binnen de meet chair familie zijn er als aanvulling barkrukken en modelvarianten met houten schalen en stofferingen, geschikt voor gebruik in communicatieve middenzones, pauzeruimtes en kantines. De Sedus viswall, afschermingselementen met draaibare lamellen, beschermt gebruikers tegen inkijk of biedt hun transparantie en een extra zoneringsoptie in de kantoorlayout. Tot slot maakt de nieuwe Sedus sopha, een modulair opgebouwde, elegante en veelzijdige zitgelegenheid, het mogelijk om werkvertrekken in zones te verdelen en ruimte voor gesprekken te creëren. Zo wordt het kantoor nog uitnodigender en huiselijker gemaakt.

Met het nieuwe concept zet Sedus in op de vroegtijdige integratie van mediatechniek. Tevens biedt het bedrijf klanten advies om te komen tot technisch en visueel optimale resultaten.