Decorum trots op plek in MT500

Blij verrast was Michael Kuiper toen hij zijn bedrijf in de top 500 van bedrijven met het beste imago (MT500, 2011) tegenkwam. “Je doet je best om het als bedrijf goed te doen, zowel voor de klant, onze medewerkers als het milieu en de samenleving. Maar dat dat ook wordt opgemerkt en gewaardeerd door anderen, ligt nooit voor de hand”, aldus de directeur van Decorum Kantoormeubelverhuur.

Elk jaar stelt magazine Management Team (MT) een lijst samen van de vijfhonderd bedrijven met het beste imago. Hiertoe vraagt MT deelnemers aan het onafhankelijke onderzoek bij welke bedrijven ze graag zouden willen werken, met wie ze graag zakendoen en welke bedrijven ze waarderen vanwege de strategie die er gevoerd wordt. In een speciaal themanummer, de MT500 (met een knipoog naar de Quote 500) wordt de lijst elk voorjaar gepresenteerd.

Decorum prijkt dit jaar, vanuit het niets, op een 348e plaats. “Een opsteker, maar een plek in de MT500 is geen doel op zich,” aldus Kuiper. “Het is voor ons wel een teken dat we op de goede weg zijn. Een mooie pluim voor het hele Decorumteam.

www.decorum.nl