Decorum wint internationale prijs

Michael Kuiper, directeur van Decorum, was op 6 maart te zien in het televisieprogramma 2GetBusiness op RTL7. Het programma ging over ‘Decorum Events’ op de internationale beurs Confex.

2GetBusiness is een reportagereeks op RTL7, waarbij een kijkje in het leven van jonge ondernemers uit de exclusieve businessclub 2GetBusiness wordt genomen. Decorum nodigde 2GetBusiness uit op het Confex event in Londen.

Decorum Events, de Engelse tak van Decorum, opende 9 maanden geleden zijn deuren in Londen en staat nu op de internationale beurs Confex. Hier richten zij zich tevens op potentiële klanten voor evenementenverhuur van vloerbedekkingen, stoelen en tafels.
Decorum Evenementenverhuur levert in Nederland aan beurzen, congressen (Afghanistantop in 2009) en grote internationale sporttoernooien: Unicef Open, KLM Open en vorig jaar de start van de Tour de France in Rotterdam.

Het gaat Decorum voor de wind, in Engeland hebben zij een voorsprong op andere verhuurbedrijven door zich te onderscheiden met de levering van duurzame producten in zowel vloerbedekking als stoelen. Decorum Events heeft de eerste opdracht binnen voor de Olympische Spelen, het leggen van de vloerbedekking op het Silverstone race circuit. En op de Confex beurs ontving Decorum Events de Award ‘Innovative Office Furniture Vents’, wat staat voor de beste stand in dit vakgebied.

www.decorum.nl