Goud voor metaal en vinyl

Tijdens de uitreiking van de prestigieuze FX International Interior Design Awards, eind 2010 in Londen, heeft de Metal vinylstrokencollectie van Amtico de hoogste onderscheiding gewonnen in de categorie Surfaces Design.

In het kader van de FX International Interior Design Awards worden jaarlijks de beste prestaties op het gebied van interieurdesign onderscheiden. Peter Kuipers van Partners in Design, dat Amtico vertegenwoordigt: “Dit is een mooie prestatie én een aanzienlijke erkenning van de sterke designbasis van Amtico-vinylstroken. Als bedrijf zijn wij al ruim 45 jaar gespecialiseerd in oplossingen voor intensieve en creatieve toepassingen in uiteenlopende projecten en segmenten. De Amtico design-vinylstroken, die uiteraard geschikt zijn voor gebruik bij vloerverwarming, vormen de absolute top.”

De onderscheiden collectie is medio 2010 geïntroduceerd en bestaat uit een zestal metaaldessins. Deze dessins (met namen als Metal Fuse, Coin, Tin, Foil en Gold Leaf) kunnen volgens Kuipers worden toegepast in vele projecten: “Met name daar waar een verstilde of industriële uitstraling nodig is.”