Doorstart Brink Kantoormeubelen

Beleef Beheer BV, moederbedrijf van BeleefKembo BV, heeft overeenstemming bereikt met de curator om alle activa van Brink Kantoormeubelen te Staphorst over te nemen en zo de onderneming in staat te stellen een doorstart te maken.

De activiteiten zijn vandaag (11 november) weer opgepakt, waarbij in eerste instantie de nadruk zal worden gelegd om de leveringen aan afnemers te hervatten en het geschonden vertrouwen te herwinnen.

Brink Kantoormeubelen werd op 27 oktober failliet verklaard. Anderhalf jaar geleden nog nam Brink Kantoormeubelen de activiteiten over van het destijds failliete Kembo uit Veenendaal. Brink maakte een doorstart met Kembo, waarbij productie en verkoop in Veenendaal werden voortgezet met 25 man. Beide bedrijven waren jarenlang elkaars concurrenten en bedienden hetzelfde marktsegment. Zowel Kembo als Brink hechten zeer aan vormgeving, kwaliteit en duurzaamheid. Deze marktvisie leidde destijds dan ook tot de keuze voor het thema BeleefBrink!. Ook Kembo ging onder de naam BeleefKembo! verder.