Passie voor hout

‘Passion 4 Wood’ is een Belgisch bedrijf dat zich sterk gespecialiseerd heeft in ontwerp en verkoop van verlichting, sculpturen, kunstobjecten en diverse andere decoratieve elementen waarin hout de belangrijke creatieve basis vormt.

Wie de producten van Passion 4 Wood bekijkt, komt tot de conclusie dat de natuur een enorme rijkdom te bieden heeft aan diversiteit, kleuren en vormen. Elke gebruikte houtsoort bezit immers een eigen verhaal dat past in elk interieur, begrijpelijk, gezien hout van nature uit steeds warmte, sfeer en gezelligheid uitstraalt.

Belangrijk in dit decoratief aspect van Passion 4 Wood is de keuze van de verlichting. Een goed doordachte verlichting vervult in het interieur een grote rol. Evenwicht tussen licht en hout speelt daarbij een grote rol. Een lamp, die het grootste deel van de dag gedoofd is, moet eveneens perfect en harmonieus geïntegreerd zijn in het interieur. Het bedrijf in Oostende beschikt over een ruim assortiment uit hout vervaardigde lampen, met aanvullende elementen voor woonruimte en kantoren.

www.passion4wood.be/nl/