Kembo en BeleefBrink onder één dak

De aandeelhouders van BeleefBeheer BV, eigenaren van de projectinrichters Brink kantoormeubelen BV te Staphorst, Brink projectinrichters BV te Rotterdam en Beleefkembo BV te Veenendaal hebben in gezamenlijk overleg besloten om beide Brink-ondernemingen onder te brengen in de 7.000 vierkante meter grote showroom en het 4.200 vierkante meter logistiek distributiecentrum te Veenendaal.

De bedrijven, die sedert 2009 als zusterondernemingen werkzaam zijn in de sectoren schoolinrichting, kantoorinrichting en zorginrichting, verwachten hierdoor synergievoordelen te bereiken, waardoor de ondernemingen in staat zijn goed te kunnen reageren op de prijserosie in de huidige marktsituatie en optimaal te kunnen profiteren, zodra de markt weer herstel gaat vertonen.

De ondernemingen blijven als zelfstandige ondernemingen en met dezelfde merknamen actief, maar verwachten belangrijke kostenbesparingen te kunnen realiseren op administratief, automatiseringstechnisch, inkooptechnisch, logistiek en distributiegebied.

Naar verwachting zal een en ander per 1 januari 2011 zijn gerealiseerd.