Hans Lensvelt op ramkoers

Hans Lensvelt ligt op ramkoers. Met een ludieke t-shirt-actie maakt hij zijn ongenoegen bekend over het feit dat hem binnen de Gispen Lensvelt Group de wacht is aangezegd.

Begin mei werd bekend dat Hans Lensvelt met onmiddellijke ingang op non-actief werd gesteld binnen Gispen. Aan zijn vertrek lag onenigheid over de koers van het in oktober 2006 gefuseerde Gispen en Lensvelt ten grondslag.

Deze ontwikkeling kwamen voor Hans Lensvelt als een totale verrassing. “Out of the blue heb ik een brief ontvangen van Gispen dat met onmiddellijke ingang mijn managementovereenkomst is opgezegd”, aldus Lensvelt. Hans Lensvelt vervulde bij het bedrijf de functie van Art Director.

Lensvelt neemt nu op ludieke wijze wraak op het Giuspen-management. HIj is een t-shirt-actie begonnen onder het motto:

VIVE LA REVOLUTION!!
POUR UN LENSVELT LIBRE ET INDEPENDENT
POUR SES TRAVAILLEURS, DESIGNERS, ARCHITECTES ET ARTISTES.
POUR SES CLIENTS, FOURNISSEURS ET AMIS.
POUR ACCOMPLIR NOTRE MISSION: CONTRIBUER ET INSPIRER VIVE LA REVOLUTION!!

Belangstellenden kunnen t-shirts met verschillende ‘revolutionaire’ opdrukken bestellen. Of de ludieke actie inderdaad leidt tot een hernieuwde onafhankelijkheid van het vooralsnog onder de Gispen Lensvelt Group ressorterende Lensvelt, valt nog te bezien. Feit is evenwel dat Hans Lensvelt nog in het bezit is van 30 procent van de aandelen van de Gispen Lensvelt Group.

Peter Veer van Gispen geeft desgevraagd aan geen commentaar te kunnen geven op de actie van Hans Lensvelt. “Deze actie komt voor de verantwoordelijkheid van Hans Lensvelt zelf. Ik heb met de aandeelhouders afgesproken om geen mededelingen te doen totdat de kwestie naar tevredenheid van de betrokkenen is opgelost. Ik houd me aan die afspraak.”

Wie de revolutie wil steunen en een t-shirt wil ontvangen, moet 10 euro overmaken op rekening 1789.63.364 tnv JCP Lensvelt Rabo Breda. Hans Lensvelt: “Vermeld je maat, je adres, en ik stuur je een t-Shirt toe.”