Moooi in Londen

Londen. (Foto: E. Dichtl).

Moooi spreidt zijn vleugels uit. Het welbekende designmerk gaat 16 september een showroom (tevens Engels hoofdkantoor) openen aan Portobello Dock in Londen. Was het eerder dit jaar al zo dat er in Antwerpen en Milaan showrooms zijn geopend, nu wordt ook de overtocht naar Groot-Brittannië gemaakt.

Casper Vissers, een van de oprichters, over de nieuwe vestiging van de firma: “London breaches history with English habits. It’s a liberal city that offers the best of the world in each department: culture, architecture, museums, restaurants and last but not least, people.” Moooi past daar in zijn visie perfect tussen. “It’s a serious company with a smile.”

Het totale vloeroppervlak van de Engelse Moooi-vestiging wordt gedeeld met de Nederlandse gietvloerenfirma Senso. In de showroom zijn de welbekende designobjecten van Moooi te zien. Men kan er onder andere de nieuwe producten zien die tijdens de Milanese beurs Salone del Mobile 2010 zullen worden gepresenteerd.