Integrale oplossingen voor toegang en beveiliging

Imtech Security Solutions toont op de nieuwe website securitysolutions.nl hoe geavanceerde technologie wordt ingezet om integrale oplossingen te creëren voor toegang en beveiliging.

Op de site is een virtuele stad gebouwd met onder andere kantoren en ziekenhuizen die over een modern security- en facilitair managementsysteem beschikken. Een systeem waarin geautomatiseerde toegangs- en beveiligingssystemen met elkaar communiceren en samenwerken en vanuit één interface te bedienen zijn. Visualisatie van het uitgebreide oplossingen portfolio van Security Solutions, dat alsmaar meer samenvloeit met ICT-oplossingen, wordt steeds vaker verlangd. De diverse animaties op de site laat de processen die een rol spelen in dit productenpakket nu op een eenvoudige manier zien.

Imtech Security Solutions biedt integrale concepten aan voor toegang, beveiliging en veiligheid die gekoppeld zijn met de ICT-omgeving en managementinformatiesystemen. Dit maakt Imtech Security Solutions tot aanspreekpunt voor integrale oplossingen in de toegangs- en beveiligingstechnologie.