Erco interieurbouw overgenomen

Keijsers interior projects uit Horst aan de Maas heeft  overeenstemming bereikt over een totale overname van Erco interieurbouw te Valkenswaard. Deze overname is complementair en past in de groeistrategie van Keijsers interior projects. De nieuwe combinatie telt circa 175 medewerkers.

Keijsers interior projects is een van de grotere, gevestigde interieurbouwers van Nederland en specialist in de marktsegementen Musea, Retail, Utiliteit & Kantoor en Hospitality & Zorg. Vanuit de hoofdvestiging in het Limburgse Horst aan de Maas realiseren ervaren en professionele medewerkers een grote verscheidenheid aan maatwerkinterieur. Keijsers interior projects beschikt over een productiebedrijf, voorzien van de nieuwste machines. Daarnaast heeft het bedrijf in Polen een eigen productievestiging: Keijsers Meble.

Erco interieurbouw is specialist op het gebied van maatwerkinterieurs. Door de jaren heen heeft Erco zich gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakte innovatieve interieurs voor kantoren, banken en (semi)overheidsinstanties.
Omdat een overname van Erco past in de groeistrategie van Keijsers interior projects en complementair is, zijn er besprekingen gevoerd om tot een overname te komen. Deze besprekingen zijn afgelopen week succesvol afgerond.