Decorum in Londen

Decorum Kantoormeubel en Evenementenverhuur is op 15 april met een vestiging in Londen gestart. In de Engelse hoofdstad ziet Decorum, gespecialiseerd in het leveren van complete werkplekken tot het inrichten van grote projecten, veel kansen voor het Nederlandse verhuurbedrijf weggelegd met het oog op de Olympische Spelen van 2012.

Decorum-directeur Michael Kuiper ziet in Londen een perfecte uitvalsbasis voor de Engelse markt. “Engeland en met name Londen is een echte eventmarkt. Zeker met de Olympische Spelen die over twee jaar in Londen plaatsvinden, liggen er veel kansen. Wij geloven dat ons concept van kantoormeubel en evenementenverhuur een goede kans van slagen heeft in de UK-markt.”

Het onderkomen in Londen is de eerste internationale vestiging van Decorum. “We werken al veel internationaal. Zo verzorgen we projecten in Spanje, Frankrijk, België, Duitsland, Zweden en Engeland. Wij combineren een enorm scala aan meubilair en vloerbedekking met een grenzeloze creativiteit. Evenementenmeubelen,  kantoormeubelen, congresmeubelen,  een vergadertafel voor zeventig personen of duizenden vierkante meters tapijttegels: wij vinden alles een uitdaging. Zo ook de opening van het verkoopkantoor in Londen. Wellicht volgen er nog meer vestigingen in andere landen, de komende jaren.”

www.decorum.nl