Deskodirecteur is ‘te druk’

Begin februari bereikten ze al een mondelinge overeenkomst, toch heeft kantoorinrichter Desko het nieuwe hoofdsponsorcontract met voetbalclub AGOVV Apeldoorn nog niet ondertekend. Oorzaak: directeur Michael Kuiper heeft het te druk.

“Er moeten nog wat dingen bijgeschaafd worden”, aldus Kuiper in de regionale krant de Stentor. “Het is een kwestie van de puntjes op de ‘i’ zetten, ik wil alles uitgesloten hebben.”
Die nauwgezetheid kost tijd; tijd die de Desko-directeur niet heeft. “Het klinkt heel raar, maar ik ben er nog niet aan toegekomen. Ik heb het enorm druk.”

Zo opende Kuiper afgelopen vrijdag een vestiging in Londen, die zich richt op de evenementenverhuur voor de Olympische Spelen van 2012. Vanaf mei gaat hij er ook 10 dagen per maand wonen, schrijft de Stentor.

www.desko.nl