100% Design gaat niet door

De 2010-editie van 100% Design gaat niet door. Dat heeft de organisatie vanochtend (2 april) aan de deelnemers bekendgemaakt. Het aantal deelnemers is onvoldoende om het evenement doorgang te laten vinden.

De organisatie heeft wekenlang getracht om de bedrijven met een optie over te halen hun deelname te bevestigen. Omdat niet iedereen nu uitsluitsel kon of wilde geven, is besloten tot afgelasting. “We konden op dit moment niet de kwaliteit garanderen die we nastreven met het evenement. Ook konden we onze deelnemers, die uiteraard ook van alles moeten organiseren om hun deelname tot een succes te maken, niet langer laten wachten. Daarom hebben we met pijn in het hart moeten besluiten om 100% Design niet door te laten gaan”, aldus Evelien de Leeuw van de organisatie.