Light + Building: ‘s Wereld grootste lichtbeurs

De Frankfurtse beurs Light + Building is al bijna volgeboekt. Hoewel het evenement pas in april 2010 plaatsvindt, is nu al duidelijk dat de internationale licht- en architectuurwereld tussen 11 en 16 april een boordevol programma krijgt aangeboden.

Light + Building is ‘s werelds grootste beurs op het gebied van licht en architectuur. Tweejaarlijks weten vele internationale vakgenoten het riante beurscomplex in Frankfurt te vinden. In 2008 werd het evenement bezocht door maar liefst 167.000 bezoekers. Ook de editie van 2010 belooft, ondanks de economische tegenwind, een evenement van formaat te worden.

“Alle nationale en internationale marktleiders hebben expositieruimte gereserveerd op de beurs. De beurs zal in april meer dan 240.000 vierkante meter expositieruimte beslaan”, meldt de organisatie. “Bedrijven vertrouwen op Light + Building omdat het dé internationale ontmoetingsplek is voor iedereen die werkzaam is in de verlichtingssector”, aldus Dr. Michael Peters van Messe Frankfurt. “Net als in voorgaande jaren zal Light + Building een onmisbaar forum zijn voor het aangaan van nieuwe contacten en het genereren van zakelijk succes.”