Anti-cyclisch investeren

Anti-cyclisch investeren. Hoe vaak horen we die term niet. Bijna iedereen is het ermee eens. Totdat een ondernemer zelf krijgt te maken met een krimpende markt en tegenvallende omzetten. Dan ‘schiet’ diezelfde ondernemer meestal in de ‘mal’ van kostenreductie, besparingen en ‘stil blijven zitten tot de onweerwolken overtrekken.’ Palmberg is een uitzondering op deze regel.

Het bedrijf heeft ook in crisitijd een omvangrijk investeringsprogramma. Zo opent Palmberg onder meer drie nieuwe showrooms in Frankfurt, Stuttgart en München. Palmberg had al showrooms in Schöneberg, Düsseldorf, Berlijn en in het Zwitserse Lenzburg.

De adressen van de nieuwe showrooms zijn:
– Palmberg-Showroom Frankfurt: Business Forum Dreieich, Frankfurter Str. 151 c (Eingang D / 3. Etage), 63303 Dreieich.
– Palmberg-Showroom München: ISAR Büropark Haus, Lilienthalstr. 4 (3. OG), 85399 Hallbergmoos.
– Palmberg-Showroom Stuttgart: Airport Business Center II, Gottlieb-Mainz-Str. 1, 70794 Filderstadt-Bernhause.