Huisshows van Sicame

Sicame Office ontwikkelt al zo’n vier generaties lang kantoormeubelen in houtfineer. Voor de 90e verjaardag van het Belgische Sicame Office werd een nieuwe huisstijl en een vernieuwd imago gelanceerd.

Daarbij horen maar liefst vier nieuwe programma’s die uitgewerkt zijn in samenwerking met het Antwerpse ontwerpbureau Enthoven Associates Design Consultants. Tijdens de aanstaande Sicame Huisshows (18, 19, 20, 23, 24 en 25 november 2009 in het Belgische Ninove) worden deze collecties gepresenteerd.

Wat mensen tijdens deze huisshows mogen verwachten? ‘Een persoonlijk onthaal met een overheerlijk buffet en uiteraard een presentatie van onze nieuwe lijnen. Met de nieuwe collectie zal er een nieuwe trend gezet worden in de kantoorwereld’, aldus Sicame. ‘Dit door de positionering waarmee we met onze gloednieuwe collecties nu ook alle marktsegmenten bereiken, from top to bottom, maar vooral ook door de nieuwe conceptuele aanpak, kleuren en vormgeving’, aldus een schrijven.

Van 1 tot en met 4 november 2009 is de firma Sicame ook op de Meubelbeurs in Brussel te vinden. Daar bemannen ze stand 110 in hal 3.