Geen Kunst

Het bedrijf Geen Kunst levert akoestische wandelementen met een decoratieve touch, onder de naam Geluidweg EZ VET. De wandpanelen zijn opgebouwd uit een akoestische, open geweven stof en akoestisch schuim dat bevestigd is in een aluminium basiselement.

Door de toepassing van het absorberende schuim in het element, kan de nagalmtijd in een ruimte worden beïnvloed. De panelen hebben een absorptiecoëfficiënt van 0,9 en een eenvoudig te wisselen, brandvertragend en wasbaar, fullcolour bedrukt frontdoek. Het Geluidweg-element kan met aluminium haaklatten of aan een kunstrail met perlon-/staaldraden worden opgehangen. Het is als kunstwerk te plaatsen in kantoren, recepties, winkels, entreegebieden, wachtruimtes, callcenters en op beurzen. Door gebruik te maken van een inventieve peesconstructie zijn de doeken in de elementen eenvoudig te wisselen.

www.geen-kunst.nl