Paperclipp van Art Fix Systems

Er zijn van die uitvindingen die uitblinken door hun eenvoud. De meer dan 100 jaar oude paperclip is daar een goed voorbeeld van. Datzelfde geldt voor de Paperclipp die sinds kort door Art Fix Systems op de markt wordt gebracht.

Met dit nieuwe ophangsysteem kunnen tekeningen, posters, bestellingen, memo’s en zelf tijdschriften snel en eenvoudig worden opgehangen, zonder gebruik te maken van punaises, tape of magneten. Het nieuwe systeem leent zich voor elke type interieur en omgeving, variërend van kantoren en woningen tot scholen en horeca-instellingen.

De Paperclipp is opgebouwd uit aluminium profieldelen, waartussen knikkers zijn aangebracht. Papieren, tekeningen, recepten, memo’s, foto’s en dergelijke die in de Paperclipp worden geschoven, worden door deze knikkers vastgeklemd. Opvallend is de mogelijkheid om papieren en tekeningen zowel aan de boven- als onderzijde in de Paperclipp te schuiven en met hetzelfde gemak er weer snel uit te halen.

Het voorste profiel is gebogen en afgewerkt met stansgaten, die het geheel een transparant karakter geven. De Paperclipp is verkrijgbaar in witte en grijze uitvoering en in standaardlengten van 50, 100 en 200 centimeter. Voor montage van de rail worden schroeven en pluggen meegeleverd. De achterzijde van de Paperclipp is bovendien voorzien van dubbelzijdig plaktape, waardoor het ophangsysteem ook zonder te boren kan worden bevestigd.

www.artfix.nl