Ranglijst verhuurtransacties kantoren

DTZ Zadelhoff blijft marktleider bij de aan- en verhuur van kantoor- en bedrijfsruimte. Dit blijkt uit de jaarlijkse ranglijst verhuurtransacties van nieuwsblad Vastgoedmarkt, die onlangs verscheen.

Net als voorgaande jaren voert DTZ Zadelhoff de landelijke ranglijst voor kantoor- en bedrijfsruimte aan. Vastgoedmarkt publiceert jaarlijks deze ranglijst op basis van eigen onderzoek.

De ranglijsten zijn samengesteld op basis van alle gebruikstransacties, inclusief onderhuur, kortlopende contracten, contractverlengingen en sale-and-leasebacktransacties die in 2008 aan Vastgoedmarkt zijn gemeld. Hieruit blijkt dat DTZ Zadelhoff de grootste is in Nederland.

DTZ staat al jaren steevast aan top in de Nederlandse vastgoedranglijsten. Eerder deze maand bleek ook al uit de Top-101 makelaars van magazine PropertyNL, dat DTZ Zadelhoff nummer één is in Nederland voor zowel de kantoren-, winkel- en bedrijfsruimtemarkt. Volgens de cijfers van PropertyNL was DTZ Zadelhoff betrokken bij de helft van alle verhuurde of verkochte vierkante meters op de Nederlandse kantorenmarkt. Op de bedrijfsruimtemarkt overtrof DTZ Zadelhoff zelfs het recordvolume van 2007.