Investeren tijdens recessie

Drs. C. Abbenhues, gedeputeerde van de commissaris van de koningin mr. G.J. Jansen, opende op vrijdag 17 april officieel de nieuw aangebouwde productiehal van Bomefa Design. Zij complimenteerde het Kampense bedrijf met het getoonde lef door juist nu in deze tijd te durven investeren, uit te breiden en te innoveren met nieuwe machines. “Een voorbeeld voor de Overijsselse ondernemer”, aldus Abbenhues.

Deze uitbreiding en investering is niet alleen terug te vinden in de nieuwe productiehal. Op de eerste verdieping van het pand in Kampen is ook de showroom compleet vernieuwd. Hier zijn naast het bestaande productassortiment ook een viertal nieuwe producten te zien en te beleven.

Geheel in lijn met de Bomefa productfilosofie is de ruimte flexibel en multifunctioneel ingericht, met een designuitstraling. In de toekomst zal deze showroom dan ook een interactieve plek zijn, waar tevens kan worden vergaderd, gewerkt en waar productpresentaties gegeven kunnen worden. Een ‘living showroom’, waar de Bomefa-medewerkers iedere dag zelf het gebruik van de producten ervaren en tonen.