Electrabel en ROC

Inrichter Marko heeft opnieuw een aantal interessante projecten gerealiseerd: energieleverancier Electrabel in Eemshaven en ROC van Twente in Hengelo.

De inrichting van Electrabel in Eemshaven is voortgekomen uit een preferred suppliers overeenkomst die Marko heeft met de facilitaire organisatie Facilicom. De kantoren in Eemshaven zijn eind 2008 ingericht. Onlangs is ook de Electrabel-vestiging in Bergum deels opnieuw worden ingericht door Marko.

ROC van Twente betreft een Europese aanbesteding van het onderwijsmeubilair voor de nieuwbouw op het terrein van de voormalige Stork fabriek in Hengelo. De oude fabriekshal, die bijna volledig intact is gebleven met behoud van oude elementen als katrollen aan kettingen, vormt nu de centrale hal van het verder hypermoderne complex met roltrappen, een restaurant en comfortabele zithoeken tussen de lokalen. Marko heeft hier onder andere geleverd: 2.400 stoelen en 1.400 tafels in diverse afmetingen. Een vervolgopdracht volgt later dit jaar, als er weer tweeduizend leerlingen verhuizen naar dit spraakmakende gebouw.