Kantoor van de toekomst

Foto: Annca, Pixabay.

Duurzame kantoren in binnenstedelijke gebieden. We hebben er al een tijd de mond van vol. Begin november wordt het concept Green Office 2015 gepresenteerd. Green Office is ontwikkeld door architecten, constructeurs, bouwers, installateurs en opdrachtgevers en wordt ondersteund door de Rijksgebouwendienst (VROM).

Een Green Office 2015 is een innovatief en duurzaam kantoorgebouw van 50.000 vierkante meter. Het is een flexibel gebouw dat in de loop der tijd tal van functies kan vervullen. Het levert energie op, zonder dat het concessies doet aan het comfort. In de Green Office zijn wonen, werken en recreƫren met elkaar verweven. Het verbindt en vitaliseert de binnenstad en de periferie. Het is toonaangevend op het gebied van innovatieve technieken en concepten en het sluit naadloos aan bij de beleidsplannen van de overheid inzake ruimtelijke ordening.