Kantoorgigant de grens over

Ahrend gaat andermal de boer op met de Jetstream-tafel en de Clipline-loungestoel. Beide producten zullen in Engeland te zien zijn tijdens de beurs 100% Design, die van 18 tot 21 september in Londen zal worden gehouden.

De Jetstream-tafel heeft de vorm de vleugel van een vliegtuig. Deze eye-catcher werd onlangs tijdens de Salone del Mobile 2008 in Milaan geïntroduceerd. Ontwerper Marijn van der Poll licht toe: “De Ahrend Jetstream is een symbool van bevrijding van fysieke beperkingen die ons door traditionele tafels worden opgelegd.”

De Clipline van Frans de la Haye is een comfortabele draaibare loungestoel met een tijdloos design. De stoel is er in drie uitvoeringen: Solid, Soft en Ply. De ‘Solid’ is gemaakt van eikenhouten panelen. Door in de rug en zitting aangebrachte veringen is de stoel verrassend comfortabel. Het tweede type is de ‘Soft’, een zachte, gestoffeerde uitvoering, voorzien van een stalen buizenframe. De derde uitvoering is de ‘Ply’, gemaakt van geperst multiplex. Door een gebogen zitting en rugvlak is deze uitvoering het summum van comfort.