Vijfentwintig nieuwe inrichtingskundigen

The Office Opleidingen heeft opnieuw een contingent geslaagden afgeleverd. Op vrijdag 13 juni slaagden alle vijfentwintig examenkandidaten voor het examen van de Basiscursus Inrichtingskunde. Zij behaalden met een gemiddeld cijfer van 7,375 hun diploma.

Naast het diploma ‘Inrichtingskunde’ ontvingen de geslaagde kandidaten het insigne inrichtingskunde dat zij mogen dragen als zichtbaar bewijs van hun nieuw verworven status als gediplomeerd Inrichtingskundige. Daarnaast hebben zij het recht gekregen het beeldmerk van deze opleiding op hun visitekaartje te plaatsen. Hierdoor zijn zij als vakkundig professional herkenbaar bij hun relaties.

Het mondelinge examen bestond uit het uitwerken van een inrichtingsvoorstel voor de organisatie Intertrade BV. De deelnemers dienen hun uitgewerkte voorstel te presenteren en hun uitwerking te verdedigen. Ze werden daarbij tevens getoetst op de in de cursus verkregen kennis.

Geslaagd zijn: Mevrouw: Agnes Mazee (Ahrend Inrichten), Juliëtte van den Hof (B.C.I. Projectinrichting), Ynskje Veenstra (Gemeente Litterenseradiel), Marieke van Oppenraay (Ideska), Rike Sellis (Kuipers Groep), Lianne van de Venn (Maro Kantoormeubelen), Juulke Broos (Plan@office), Ilona Alders-van Loosbroek (Plan@office), Rianne Verstappen (Politie Limburg Noord), Vanessa Kuijf (Rabo Bouwfonds), Annelies Hendriks (RDW Zoetermeer), Yvonne Visscher (Stadsdeelraad Oud Zuid, Amsterdam), Judith Pander (Van Munster Kantoor- & Projectinrichters), Gerda van den Brink- Lozeman (Wuestman), Hans Jansen (Bukan Office), Wilbert de Beer (Beijer Advies), René Weis (Eromes), Laurens Rijnbeek (Eromes), René de Rooij (F.B.A), Ber Heijligers (HAGRO Kantoormeubelen), Jerry Borrius (Meinema Inrichters), Rutger Visser (Meinema Inrichters), Peter Theunissen (Politie Limburg Noord), Roelf Swarts (RDW).

Na de vakanties, eind september, zal er weer gestart worden met de opleidingen Basiscursus Inrichtingskunde en de Hogere Opleiding Huisvestingskunde.

www.officeacademy.nl