WINI 100 jaar

Waarom heet WINI eigenlijk WINI? Wie werkt er waar bij deze onderneming? Wie behoort tot hun leveranciers? Waar waarderen vakhandelaars WINI eigenlijk om? Wat heeft WINI met ‘muziekkisten’ te maken? Een rijk geïllustreerd jubileumboek beantwoordt allerhande vragen.

Het boek is gemaakt ter ere van het aanstaande eeuwfeest van de firma. Ter gelegenheid van de 100e verjaardag wil het bedrijf iedereen bedanken, die heeft meegewerkt aan het succes en de bijhorende producten. Om die redenen opent de onderneming op 30 augustus de fabrieksdeuren voor het publiek.

Met een bont amusementsprogramma, verrassingsattracties, fabrieksrondleidingen en culinaire highlights wordt het fabrieksterrein in het Duitse Marienau dan een feest voor oud en jong. Van 10.00 tot 17.00 uur is men van harte welkom.