Strakke lijnen, eenvoudige vormen

Bij Infinity is de ‘handtekening’ van Thierry Jacotet duidelijk aanwezig: strakke lijnen, eenvoudige vormen en evenwichtige kleuren zorgen voor een rustige en sobere inrichting, passend in elk interieur.

Dit meubelprogramma werd vooral ontwikkeld om zich op elk moment aan te kunnen passen aan de wensen van de gebruiker. Infinity biedt volgens Sicame voor vrijwel iedere ruimte een oplossing. ‘Management, benches, meeting & training, seating en total projectsolutions’. Het zijn voorbeelden van toepassingen zoals de Belgische producent ze noemt voor Infinity. De meubellijn is functioneel, maar sterk door eenvoud. Strak, maar flexibel in toepassing.
Opvallend is verder de hoge graad van afwerking. Essential is leverbaar in drie soorten houtfineer: licht eiken, donker eiken en kersen.

Jacotet is architect in Parijs sinds 1988. Sterk gepassioneerd door design, richt hij in 1991 ‘CODE Conception Design’ op. Hij spitst zich vooral toe op de creatie en conceptuele aanpak voor inrichting van de dienstverlenende sector, van kantoren en het ontwerpen van kantoormeubelen. Ook bij Infinity is de ‘handtekening’ van Thierry Jacotet duidelijk aanwezig: strakke lijnen, eenvoudige vormen en evenwichtige kleuren zorgen voor een rustige en sobere inrichting, passend in elk interieur.

www.sicame.be