Driedimensionale beweeglijkheid

Dankzij de automatische terugdraaifunctie onthoudt de ‘Muvman Plus’ de favoriete zitpositie van de gebruiker.

Met de ‘Swopper’, de 3D-beweeglijke actieve zitkruk, zijn in vergelijking met conventionele bureaustoelen twee keer zoveel bewegingen mogelijk. Deze zitkruk is nu ook in een speciale uitvoering voor de werkplek verkrijgbaar: de ‘Swopper Work’ met het TÜV-certificaat voor bureaustoelen volgens DIN EN 1335.

De Swopper Work heeft een aantal kenmerkende specificaties, zoals een speciale veer voor de zithoogte tussen 42 en 57 centimeter (belast), driedimensionale beweeglijkheid, een goede uitwerking op de rug, tussenwervelschijven en doorbloeding. Bovendien bevordert de zitkruk volgens Aeris het prestatievermogen, de concentratie en motivatie.  De Swopper wordt aanbevolen door vooraanstaande orthopedisten en ergonomen. De zitkruk is verkrijgbaar in allerlei kleuren en verschillende bekledingen; altijd met wieltjes en leuning. Prijs: vanaf 759 euro.

Met de automatische terugdraaifunctie onthoudt de ‘Muvman Plus’ de favoriete zitpositie van de gebruiker. Op steeds meer werkplekken worden nieuwe eisen aan zitmeubels gesteld. Deze zitmeubels moeten ergonomisch verantwoord zijn, overal inzetbaar – achter het conventionele bureau, achter een in hoogte verstelbare werktafel, maar ook in de receptie – en ze  moeten aan het one-for-all principe voldoen. Met andere woorden: iedere medewerker moet de zitkruk individueel kunnen instellen en gebruiken, onafhankelijk van de werkplek, van de individuele lichaamsmaten enzovoort. En de zitmeubels moeten er ook nog goed uitzien. De nieuwe ‘VarioZitkruk’  Muvman Plus is speciaal voor deze eisen ontworpen .

De voordelen van de ‘Muvman Plus’ op een rij: in ergonomisch opzicht volledig verantwoord voor alle zithoogtes tussen 48 en 81 centimeter; individueel instelbaar in neiging en hoogte; optimale beweeglijkheid op iedere hoogte – zonder wiebelen; drukplekken worden actief ontlast door de flexibele, intelligente zitting; automatische terugdraaifunctie (de zitting staat altijd goed ten opzichte van het werkvlak; fluweelzachte zitting, zeer onderhoudsvriendelijk; stabiele standvoet voorkomt onopzettelijk omvallen; draaggreep voor snel optillen en verplaatsen.

www.swopper.de

swopperwork_fake‘Swopper Work’ is de enige 3D-zitkruk met TÜV-certificaat voor bureaustoelen.