Nieuw pand Turbit in Roelofarendsveen

Turbit Interieur heeft een nieuw pand in Roelofarendsveen betrokken. Ter gelegenheid van de verhuizing worden daarom op 12, 13 en 14 maart 2008 openhuisdagen gehouden.

Tubit stelt relaties en andere geïnteresseerden in de gelegenheid om op een informele wijze kennis te maken met het nieuwe kantoor en de bijbehorende showroom.

Turbit Interieur is geen onbekende in de wereld voor het interieur van kantoren. Als agent/vertegenwoordiger voor Labofa Munch uit Denemarken, Planmöbel uit Duitsland en het Zwitserse Züco heeft Turbit een gemêleerd productportfolio voor de dealer. ‘Substance’ is een eigen label van Turbit. Onder dit label levert en produceert Turbit onder eigen regie al 6 jaar een bekende stalen schuifdeurkast met een designperforatie en een akoestisch foam. Voorts bevat het productportfolio een collectie tapijten van Colorline en sinds kort is er een samenwerking met Construverre, leverancier van glazen scheidingswanden.

Openhuisdagen 12, 13 en 14 maart van 11.00-19.00 uur. Woensdag tot 18.00 uur.

turbit-interieur.nl/