Houtense kantoorinrichter presenteert nieuw product

Kantoorinrichter Samas introduceert ‘Tiempo’, een lounge-landschap waarmee de grenzen tussen ‘home’, ‘office’ en ‘home office’ geheel vervagen. “Contacten leggen en ontmoeten, vergaderen, uitrusten, wachten en loungen zijn een waar genoegen met dit nieuwe meubelprogramma”, aldus een woordvoerder van Samas.

De hedendaagse kantoorbewoner stelt steeds hogere eisen aan zijn werkomgeving. Lifestyle verschuift van de woonkamer naar kantoor en anonieme vergaderopstellingen en wachtruimtes maken plaats voor meubilair dat ook thuis niet misstaat. Tiempo speelt in op deze trend.

“Tiempo is een tijdloos lounge-landschap dat bestaat uit modulaire bouwdelen waaronder fauteuils, sofa’s, banken, hockers en tafels”, aldus de Samas-woordvoerder. “Het basisontwerp en de afwerking kenmerken zich door ruimtelijkheid, kalmte en oog voor detail. Geheel eigen accenten kunnen worden aangebracht door de ruime keuze in bekledingsmaterialen, dessins en kleuren.”

Tiempo past binnen iedere (huis-)stijl, onder meer door de toepassing van Digital Fabrics Printing  van aanbieder Gabriel. Tiempo maakt deel uit van de Martin Stoll-collectie en werd ontworpen door Daniel Figueroa. In Nederland wordt Tiempo gedistribueerd door een netwerk van Samas Office- en Samas Partnervestigingen.