Duurzame kantoormeubelfabrikant

Duurzaamheid is belangrijk. Ook provinciale overheden in ons land zijn hiervan doordrongen. Zo brengt de provincie Limburg met enige regelmaat de nieuwsbrief Duurzaam Limburg uit. In de meest recente editie wordt kantoormeubelaanbieder Wiesner Hager als voorbeeld genoemd van een bedrijf dat laat zien hoe het moet.

Wiesner Hager is een Oostenrijkse fabrikant van kantoormeubelen die al vele jaren aandacht heeft voor het onderwerp duurzaamheid. “In het kader van duurzaam ondernemen heeft Wiesner Hager al sinds 1985 de nodige stappen gezet richting milieuvriendelijk ondernemen”, zegt Ruud Kunkels, directeur van de Nederlandse Wiesner Hager-vestiging in het Limburgse Echt.¬†“Al onze activiteiten op dit gebied blijven gelukkig niet onopgemerkt. De Provincie Limburg heeft in hun actuele uitgave van november 2007¬†redactioneel aandacht besteed aan de innovatieve en duurzame manier van werken bij Wiesner Hager. Een groot compliment voor ons en het bewijst ook dat we op de goede weg zijn.”

www.wiesner-hager.com