Opleidingsinstituut verhoogt kennispeil

Verandert de projectinrichtingswereld van een geld- in een kenniswereld? Als het aan The Office Opleidingen ligt wel. Het opleidingsinstituut in Zeewolde leverde onlangs weer twee lichtingen cursisten af.

In het Nimac Conferentiecentrum in Ede deden enige tijd geleden 15 kandidaten mondeling examen gedaan voor Inrichtingskunde. De vijftien deelnemers slaagden allemaal. “Het was een bijzondere dag”, aldus John Vroon van The Office. “Nog nooit is het in de geschiedenis van The Office Opleidingen voorgekomen dat er vier examenkandidaten met het eindcijfer negen slaagden.”

Geslaagd zijn: Mevrouw: P.A. Vrieze, Eromes BV Projectinrichters Wijchen; A. Vlasblom en M.I. van Berkel, Hagero BV Barendrecht; A. Sint Nicolaas, Plan@Office Rotterdam; L. Goedhard, Hoogerwerf B.V. Vlaardingen. De heren: H.P. Kraan, Eromes BV Projectinrichters en R.J.L.P. Poppelaars, Eromes BV Projectinrichters Wijchen; D. Meulendijk, All Office Rietveld Ridderkerk; M.E. Antwerpen, Agentum BV Renkum; R.H.J.M. Groothuis, De Delmar Kantoormeubelen Geesteren; M. Boerakker en M.H. Linnemann, BCI Projectinrichting Neede; B.M. Luiten, BECO Projectinrichting Leusden; R. Moolenaar, Plan@Office Rotterdam; J.W. Brummelhuis, Mobelli Kantoor Inrichters Oldenzaal.

Begin mei 2007 ging de Basiscursus Inrichtingskunde bij Ahrend Inrichten BV van start. “Ook Ahrend heeft gekozen om de vakkennis van haar medewerkers op een hoger niveau te brengen door gebruikmaking van het opleidingshuis The Office Opleidingen”, aldus Vroon.
De eerste opleiding werd door zestien kandidaten bezocht. Een tweede groep van zestien deelnemers is begin oktober gestart met de opleiding.

Van de twaalf deelnemende kandidaten slaagden er elf. Zij behaalden het diploma Inrichtingskunde. Door het behalen van het diploma hebben de geslaagde deelnemers het recht verkregen het insigne te dragen met het beeldmerk van de opleiding. Daarnaast mogen zij dit beeldmerk gebruiken op hun kaartje zodat zij als professional herkenbaar zijn.

Ook bij het examen van Ahrend Inrichten BV vielen hoge cijfers. Vier maal een acht, vijf maal een zeven en twee maal een zes. Ook dit maal een buitengewoon resultaat. Geslaagd zijn: Mevrouw: I.A.C.J. Brouwers vestiging Rotterdam; B.N. Schoen vestiging Alkmaar; K.D.O. Dijkstra vestiging Amsterdam. De heren: M.H. van den Berg vestiging Groningen; R.M.S. Boland vestiging Arnhem; L.G. Caris vestiging Maastricht; J.M. Fechter vestiging Amsterdam; E.M.R. Pingen vestiging Hengelo; A.H. Schoenmaeckers vestiging Maastricht; W. Verhagen vestiging Utrecht; R. van de Kerkhof vestiging Amsterdam.

De najaarsopleidingen van The Office zijn ondertussen weer begonnen. Eind februari zal er weer gestart worden met de Basiscursus Inrichtingskunde. Van de Hogere Opleiding Huisvestingskunde zal nog een groep starten in november.

www.officeacademy.nl