Nieuw pand Gutzz wordt officieel geopend

De Dutch Design Week is in volle gang. Deze week is daar de Nederlandse introductie van de B’Kini Chair van Wiel Arets geweest. Voor Gutzz, een nieuw  merk van eigen bodem, ontworpen. De B’Kini Chair is te zien in het Design Huis, dat tijdens de Dutch Design Week officieel geopend is.

Vanaf 1 oktober heeft de firma Gutzz een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen. Mét showroom. Hier staat de complete Gutzz-collectie: van de manshoge vazen van Chinees Tung-hout en de schalen met geitenhaar tot de met wit gecapitonneerd leer bekleedde plantenbakken. Stuk voor stuk het resultaat van de spannende symbiose tussen eigentijds Dutch Design en traditioneel vakmanschap uit het Oosten.
Het pand van Gutzz is getekend door architect Jos Cuijpers. Hij combineerde openheid en ruimtelijkheid met veel glas voor optimale lichtinval. Behalve de showroom heeft Gutzz hier ook haar kantoren en magazijn gevestigd. Het nieuwe adres is: Van Dijklaan 6 in Waalre, aan de rand van Eindhoven.

Om de ingebruikname van het nieuwe bedrijfspand feestelijk te vieren, nodigen Paul, Jasper, Cees en Ellen Borst u bij deze van harte uit om op zaterdag 3 november met hen het glas te heffen. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 17.00 en 20.00 uur. Aansluitend vinden de open-deur-dagen op maandag 5, dinsdag 6 of woensdag 7 november plaats.