Geweven vinyl

Bolon ‘weefde’ een eigen interpretatie van sfeer in de nieuwe ‘Eight’-collectie, genoemd naar acht wereldsteden.

Bolon biedt meer dan 55 soorten vinyl, waaronder de nieuwe collectie Eight. ‘We zien kantoren en hotels in de grote steden, die 24 uur per dag en 7 dagen in de week hun deuren openen voor mensen in beweging. We zien hoe de wens van economie, ecologie en design samen geweven worden in een geheel. We constateren dit en hebben onze eigen interpretatie geweven in onze ‘Eight’-collectie, genoemd naar acht wereldsteden’, aldus een persbericht van Brandt, dat in Nederland de collecties van Bolon, Balsan en LG Chem importeert.

‘Geweven’ vinyl vloeren zorgen voor een specifieke en hoogwaardige uitstraling. Maar daarnaast bieden vinyl vloeren ook praktische voordelen, onder meer op het gebied van akoestiek en onderhoud. Maar ook het leggen van de vloer is gemakkelijk, hetgeen zorgt voor flexibiliteit en een korte verwerkingstijd.