Ergonomisch vario-zitten

Innovatief, ergonomisch, functioneel: het nieuwe vario-zitmeubel ‘Muvman’ van Aeris. De Muvman is volgens Aeris het eerste vario-zitmeubel ter wereld. Vario-zitten betekent optimaal zitten op verschillende hoogtes en in elke zithouding. Ontwikkeld om je niet te hoeven aanpassen aan de normen van een meubel. Voor meer individualiteit, vrijheid en gezondheid op het werk.

swopper1
Met de ‘Muvman’ van Aeris Impulsmöbel (een ontwerp van Henner Jahns en Gecco-Vision Inc) komt het Vario-zitten naar het werk. Dat betekent volgens Aeris meer vrijheid, beweging en gemak op verschillende niveaus.

De ‘Muvman’ past zich aan: aan hoogte (48 tot 81 centimeter), aan de kantelhoek van de poot (om de ronde rug te voorkomen, die op andere krukken al gauw dreigt) en aan alle bewegingen (tegen fysieke en psychische onbeweeglijkheid en gebrek aan beweging). Dankzij de innovatieve flexzone-technologie aan de voorkant van de zitting, ontstaan er geen drukplekken, want deze technologie zorgt ervoor dat de druk tegen de dijbenen wordt opgevangen.

‘Stabiel, mobiel, ongecompliceerd, overal inzetbaar, hoogwaardig, markant, in zes kleuren’, aldus vat Aeris Impulsmöbel de voornaamste kenmerken van de Muvman samen.

www.swopper.de