Jubileum Mibra Kantoormeubelen

Mibra kantoormeubelen viert dit jaar haar vijftigste verjaardag. Het bedrijf werd opgericht op 21 augustus 1957. In de vijftigjarige geschiedenis heeft het bedrijf naar eigen zeggen gebouwd aan een sterke organisatie waarin klantgerichtheid het uitgangspunt is.

“Dit alles vanuit de ‘office-in-use’-filosofie, die staat voor dynamiek in het gebruik van de kantooromgeving en de wijze waarop Mibra de gebruikers van die omgeving faciliteert om hun activiteiten optimaal uit te voeren”, aldus een woordvoerder.

Productontwikkeling en ook de logistieke dienstverlening zijn belangrijke factoren in het succes van Mibra, zo meldt het bedrijf voorts. “De korte lijnen in de organisatie borgen daarbij snelle en duidelijke antwoorden. Helderheid, verantwoordelijkheid, vakbekwaamheid, flexibiliteit en continu├»teit zijn sleutelbegrippen die bij Mibra in de loop der tijd vanzelfsprekendheden zijn geworden.”