Mac3Park sterk in Flevoland

Mac3Park Businesscenters, de Flevolandse aanbieder van thematisch vastgoed, heeft circa 10.000 vierkante meter aan representatieve kantoren en hoogwaardige logistieke bedrijfsruimte van Gaba Logistics Benelux gekocht. Met de acquisitie en het voor verhuur geschikt maken is een bedrag gemoeid van ruim 4 miljoen euro. De Flevolandse vastgoedportefeuille van Mac3Park beloopt daarmee de 100.000 vierkante meter.

Mac3Park is actief als verhuurder van kantoorlocaties in Flevoland. De onderneming heeft de afgelopen 10 jaar een solide kantoor- en bedrijfsruimteportefeuille opgebouwd in Lelystad, Emmeloord en Dronten. Met de acquisitie van het kantoor van Gaba Logistics Benelux maakt MMac3Park het bedrijf zijn entree in Almere, als opmaat naar een verdere uitbreiding in dit deel van Flevoland. Om de leidende positie verder uit te breiden investeert Mac3Park in 2007 en 2008 voor ruim 15-20 miljoen euro in acquisities van bestaande gebouwen, grondaankopen en projectontwikkeling.

Mac3Park kiest voor groei in Almere, omdat hier sprake is van een flinke vraag naar deelverhuur met facilitaire ondersteuning en diensten. Manager Peter Broer zegt: “In feite wordt er maatwerk gevraagd. Met name door de high potentials in Almere die toe zijn aan een volgende stap richting grotere locaties. Met het representatieve businesscenter aan de Bolderweg op industriegebied De Vaart kunnen we deze snelle groeiers nu ook bedienen.”