Foto-expositie bij Wiesner Hager

Keith Richards in de sixties, gefotografeerd door Bill Wyman.

Na Jimi Hendrix komen nu ook de Rolling Stones op bezoek bij Wiesner-Hager in het Limburgse Echt. Van 28 april tot en met 31 augustus zijn in de showroom van de Oostenrijkse fabrikant van kantoormeubilair foto’s en kunstwerken te zien van en over de legendarische Britse rockers.

Onder de titel ‘Pleased to meet you’ worden er werken getoond van onder meer Stones-gitarist Ronnie Wood, ex-Stones-bassist Bill Wyman en Eric Clapton/George Harrisson-liefje Pattie Boyd.

De Stones-expositie is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.30 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Er zijn extra open dagen op zaterdag 28 april, zondag 13 mei, zaterdag 23 juni, zondag 19 augustus.

Bezoekers aan de tentoonstelling maken kans op een gesigneerd boek van Ronnie Wood, een felrode Wiesner-Hager ‘Eva Lounge Chair’ of tickets voor het Rolling Stones-concert op 13 augustus in de LTU Arena in Düsseldorf.