Herhuisvestingsoperatie afgerond

In een recordtijd van 6 maanden heeft Mibra Kantoormeubelen een totale herhuisvestingoperatie afgerond en daarmee een basis gelegd voor zijn ambitieuze groeistrategie.

Eind augustus 2006 is een nieuwe Sales & Marketing vestiging in Eindhoven in gebruik genomen. Ook logistiek en de overige kantoorfuncties zijn in die periode verhuisd naar Luyksgestel waar Mibra Kantoormeubelen al over een productie-eenheid beschikte. Vervolgens is een begin gemaakt met de gefaseerde verhuizing van de overige productie-eenheden van Hapert naar Luyksgestel. Tenslotte is in november 2006 de opbouw van een nieuwe lakstraat gestart die op 15 januari in gebruik is genomen.

Daarmee is de herhuisvestingoperatie afgerond. Op deze wijze beschikt Mibra Kantoormeubelen nu over een working showroom en een productshowroom in een actuele setting met een uitstekende bereikbaarheid. Tegelijk is hiermee een lang gekoesterde wens om over een gecentraliseerde, efficiƫnte, effectieve productie te beschikken in vervulling gegaan.